Er Ryan'ı Kurtarmak filminin yıldızından kötü haber!

Er Ryan'ı Kurtarmak filminin yıldızından kötü haber!
Birbirinden başarılı projelerde ve filmlerde canlandırdığı karakterlerle tanınan Tom Sizemore, geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yoğun bakımda hayatını kaybetti.

"Black Hawk Down" (Kara Şahin Düştü), "Born on the Fourth of July" (Doğum Günü Dört Temmuz), "Natural Born Killers" (Katil Doğanlar) ve "Saving Private Ryan'' (Er Ryan''ı Kurtarmak) gibi filmlerde rol alan oyuncu, 61 yaşında geçirdiği beyin anevrizması nedeniyle yaşamını yitirdi.

Geçen hafta Los Angeles''ta bulunan South Main Street''teki apartman dairesinde beyin anevrizması geçiren ve yoğun bakıma kaldırılan Sizemore, 61 yaşındaydı.

Variety''nin haberine göre, Burbank, California’daki St. Joseph’s Hospital Burbank’ta yaşama veda eden aktörün kardeşi Paul Sizemore, "Tom''u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hayatımı tanıdığım herkesten daha fazla etkiledi. Yetenekli ve sevgi doluydu. Zekası ve hikâye anlatma yeteneği ile sizi sonsuza kadar eğlendirebilirdi. Onu her zaman özleyeceğim" ifadelerini kullandı.

PEKİ BEYİN ANEVRİZMASI NEDİR?

Beyinde zayıflayan bir kan damarının şişkinleşmesi ve balonlaşmasıdır. Bu anevrizma türü serebral anevrizma olarak da adlandırılır. Beyin anevrizması çoğunlukla bir dal üzerindeki yuvarlak bir meyveyi andırır. Beyinde meydana gelene anevrizma, kan damarının yırtılarak beyin kanamasına neden olabilir. Bu kanama bazı durumlarda felce de yol açar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar