Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş kaç yaşında, nereli, nişanlısı kim?

Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş kaç yaşında, nereli, nişanlısı kim?
Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş dün nişanlandı. Bu haberin ardından insanlar 'Tolga Sarıtaş nereli? Tolga Sarıtaş kaç yaşında? Tolga Sarıtaş'ın nişanlısı kim?' gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Peki Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş kaç yaşında, nereli, nişanlısı kim?

Tolga Sarıtaş kimdir?

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Tolga Sarıtaş dün Zeynep Mayruk ile nişanlandı. Bu haberin ardından birçok kişi ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş'ın hayatını merak etmeye başladı. Peki Tolga Sarıtaş kimdir? Tolga Sarıtaş kaç yaşında, nereli, nişanlısı kim?

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğan Tolga Sarıtaş, Türk oyunculuk dünyasının başarılı isimlerinden biridir. İlköğrenimini tamamladıktan sonra Akkant Lisesi'nden mezun olan Sarıtaş, oyunculuk kariyerine odaklanmak için tiyatroya yöneldi. Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı gibi önemli sahnelerde performans sergileyen Sarıtaş, sadece oyunculukla sınırlı kalmayarak müzik gruplarında baterist ve gitarist olarak da yer aldı.

Çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Sarıtaş, özellikle "Ali Mertoğlu" karakteriyle tanındığı "Güneşin Kızları" ve "Şehzade Cihangir" rolüyle seyircinin beğenisini kazandığı "Muhteşem Yüzyıl" dizileriyle dikkat çekti. Ayrıca, 2017 yılında vizyona giren "Kötü Çocuk" filminde "Meriç Tuna" karakterine hayat verdi.

Son olarak, "Yavuz Karasu" karakteriyle Söz dizisinde gösterdiği performansla övgü toplayan Sarıtaş, 46. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterildi. 27 yaşındaki Tolga Sarıtaş, Amerika'da gerçekleşen ödül töreninde Brezilya'dan Julio Andrade, Kanada'da Billy Campbell ve Danimarka'dan Lars Mikkelsen ile yarıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar