Tokyo'dan Guinness rekoru! Türünün en büyüğü

Tokyo'dan Guinness rekoru! Türünün en büyüğü
Japonya'nın başkentindeki Şincuku bölgesinde bulunan Tokyo Metropol Valiliği binası, muhteşem bir video mapping gösterisine ev sahipliği yaptı ve bu gösteri "türünün en büyüğü" olarak Guinness Dünya Rekorları'na girdi.

"Dün gece gerçekleşen Tokyo Night & Light gösterisi, valilik binasının doğu cephesinin 4 ila 32. katlarını kapsayan 14 bin metrekarelik bir alana yansıtıldı. Yağmura rağmen yaklaşık 1100 kişinin izlediği gösteride, Tokyo'nun simgeleri arasında yer alan Ay'ın silueti ve Tokyo Skytree gibi turistik noktaların yanı sıra kentin eşsiz manzaraları izleyicilere sunuldu.

ppp.jpg

Resmi Kyodo ajansına göre, bu gösteri Guinness Dünya Rekorları'na giren "en büyük" video mapping gösterisi olarak kaydedildi. Tokyo Metropol Valisi Koike Yuriko, gösteriyi "hükümet binasının tuvalinde inanılmaz bir sanat sergisi" olarak nitelendirerek büyük bir beğeniyle karşıladı.

Tokyo Metropol Valiliği, "Tokyo Night & Light" video mapping gösterisini yıl boyunca akşam saatlerinde yerli ve yabancı turistlere ücretsiz olarak sunacak. Genellikle güneş enerjisiyle çalışan gösteriler, hafta sonları ve tatil günlerinde farklı sunumlarla ziyaretçilere benzersiz bir deneyim yaşatacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar