Hastanede şiddet görüntülerine tepki yağdı! Bakanlık devrede

Hastanede şiddet görüntülerine tepki yağdı! Bakanlık devrede
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tokat'ta özel bir hastanede yaşanan ve sosyal medyada konuşulan görüntüler için, "Bakanlığımız ilgili hastanede derhal soruşturma başlatmıştır" dedi.

Tokat''ta bulunan özel bir hastanede yaklaşık 5 ay önce çekildiği bilinen hastaya yönelik saldırı görüntüleri sosyal medyada gündeme oturdu. Hasta yakınlarının tasadüf olarak çektiği söylenen görüntülerde iki yoğun bakım hemşiresi bilinçsiz halde yatan felçli bir hastaya şiddet uygularken görüntülendi. Sosyal medyada ses getiren görüntülerin ardından Bakan Koca, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tokat Medical Park hastanesinde kaydedildiği belirtilen, bir hastanın bazı çalışanlarca şiddete maruz kaldığını gösteren görüntüler üzüntü verici ve kabul edilemezdir. Bakanlığımız ilgili hastanede derhal soruşturma başlatmıştır. Gerekenin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

 

 

İNCELEMELER BAŞLATILDI!

Sağlık Bakanlığı tarafından olayın incelenmesi için 2 müfettiş görevlendirildi. Tokat''ta özel bir hastanede meydana gelen şiddete ilişkin soruşturma kapsamında görevlendirilen Bakanlık çalışanları sabah saatlerinde hastanenin bulunduğu kente gelerek incelemelere başladı.

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar