TikTok'ta ilginç yayınlara imza atan Ankaralı Kardeşler Zeynep ile Yağmur kimdir, kaç yaşındalar?

TikTok'ta ilginç yayınlara imza atan Ankaralı Kardeşler Zeynep ile Yağmur kimdir, kaç yaşındalar?
TikTok'ta fenomen haline gelen ve 300 bine yakın kişi tarafından takip edilen Ankaralı Kardeşler Zeynep ile Yağmur'un hayatı ve kim oldukları merak ediliyor. İşte merak edilenler...

TikTok'ta ilginç yayınlara imza atan Ankaralı Kardeşler Zeynep ile Yağmur kimdir?

Dünyaca ünlü TikTok platformunda paylaştıkları videolarla gündeme gelen ve fenomen halini alan Ankara Kardeşler’in kim olduğu merak ediliyor. Platformda Yaggzey kullanıcı ismi ile tanınan kızların gerçek isimleri, yaşları ve sosyal medya hesapları da sorgulanıyor.

TİKTOK YAĞMUR VE ZEYNEP KARDEŞLER KİMDİR?


TikTok’ta 300 bine yakın kişi tarafından takip edilen Ankaralı Kardeşli isimli hesabın sahiplerinin iki kız kardeş olduğu bilinmekte.

ankaralikardes1-001.png

Paylaştıkları cesur videolarla adlarından söz ettiren Ankaralı Kardeşler’in gerçek isimleri de pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. İki kız kardeşten birinin isminin Yağmur diğerinin ise Zeynep olduğu bilinmekte.

yagmur22-001.png


TikTok’ta güncel olarak 289 bin kişi tarafından takip edilen @yaggzey kullanıcı isimli Ankaralı Kardeşler hesabında iki kız kardeşin çeşitli videoları bulunuyor.

yagmur33-001.png


Son günlerde sık sık araştırılan Yaggzey Ankaralı Kardeşler’in Instagram hesapları da merak ediliyor. Ankaralı Kardeşler’den Yağmur’ın Instagram hesabının kullanıcı ismi @ya4wmur olurken, Zeynep ise Instagram’da @z4vnep hesabı ile bulunuyor. Kardeşlerin yaşları ve memleketleri ile ilgili bilgiler ise internet üzerinde yer almıyor.

zeynep1-001.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar