Tiktok'ta göğüs dekoltesi vererek yayın yapan Laz Kızı kimdir?

Tiktok'ta göğüs dekoltesi vererek yayın yapan Laz Kızı kimdir?
TikTok'ta fenomen haline gelen ve "Laz kızı" lakabıyla bilinen isim gözaltına alındı. Göğüs dekoltesi vererek yaptığı yayınlarla bilinen ismin kim olduğu ve hayatı merak edilmeye başlandı. İşte "Laz Kızı" olarak bilinen fenomen hakkında bilinmeyenler...

TikTok yer alan ve son dönemde çokça gündeme gelen "Laz kızı" lakaplı fenomen gözaltına alındı. Gelişmeler sonrası fenomenin kim olduğu ve hayatı merak edilmeye başlandı. Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın yapan ve 1 saatte toplamda 100 bin lira topladığı öne sürülen G.D. son gelişmeler sonrası gözaltına alındı. Peki Laz kızı kimdir?

TİKTOK'TA LAZ KIZI LAKAPLI FENOMEN KİMDİR?


Laz Kızı isimli fenomenin kim olduğu hakkında çıkan haberler sonrası merak ediliyor. Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri internet üzerinden Tiktok'ta para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın yapıldığının tespit edilmesi sonrası harekete geçti.

Görüntülerde yer alan kadının para karşılığında gömleğinin düğmelerini yavaş yavaş açtığı görüldü. Görüntülerin tespiti sonrası polis harekete geçti ve şüpheli G.D.'nin Kartal'daki evine baskın yaptı.

laz-kizi2.webp

Şüpheli gözaltına alınırken, G.D., Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Ahlak Büro Amirliğinde işlemleri gerçekleştirilen G.D. savcılık talimatıyla mevcutlu olarak İstanbul, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

BİNLERCE LİRA DEĞERİNDE HEDİYE YOLLANMIŞTI

TikTok'ta gömleğinin düğmelerini açarak kamera karşısına geçen "Laz kızı" kullanıcı adlı kadın, farklı hareketler sergileyerek takipçilerinin kendisine hediye göndermelerini istemekteydi. Ayrıca yayının sonunda kadının hesabına binlerce lira değerinde hediye yollanmıştı.

laz-kizi3.webp

Dekolteli pozlarıyla dikkat çeken ve göğüslerini sergilemekten çekinmeyen kadın, kendisine yapılan yorumlara yanıt da vermişti. Son düğmesini açmasını isteyen yorumlara "Araladım daha ne yapayım?" şeklinde yanıt vererek dikkat çekmişti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar