THY'nin Almanya seferlerine grev engeli!

THY'nin Almanya seferlerine grev engeli!
Türk Hava Yolları, Almanya'daki havalimanlarında görevli personelin planladığı grev nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

1 Şubat Perşembe günü Almanya'da havalimanlarında görevli güvenlik ve yer hizmetleri personellerinin gerçekleştireceği grev, THY'nin seferlerini etkiledi.

Şirketten yapılan açıklamada, güvenlik personeli grevi nedeniyle iptal edilen seferlerin şu şekilde olduğu belirtildi:

TK 1668 Hamburg-İstanbul, TK 1664 Hamburg-İstanbul, TK 1662 Hamburg-İstanbul, TK 7882 Sabiha Gökçen-Hamburg, TK 7883 Hamburg-Sabiha Gökçen, TK 1726 Berlin-İstanbul, TK 1724 Berlin-İstanbul, TK 1722 Berlin-İstanbul, TK 1728 Berlin-İstanbul, TK 7729 Berlin-Sabiha Gökçen.

Aynı açıklamada yer hizmetleri personeli grevi nedeniyle iptal edilen seferler de şu şekilde sıralandı: TK 1337 İstanbul-Leipzig, TK 1338 Leipzig-İstanbul.

THY, müşterilerine bu iptallerden etkilenen yolcuların rezervasyon değişiklikleri için gerekli kolaylıkların sağlanacağını ve mağduriyetin en aza indirilmesi için çözümler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Grevin seyrine bağlı olarak yeni güzergah ve sefer düzenlemeleri ile ilgili bilgilendirmelerin sürekli güncelleneceği ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar