THY'den ucuz bilet kampanyası

THY'den ucuz bilet kampanyası
Türk Hava Yolları (THY) 6-7 Aralık 2022 tarihinde ucuz bilet kampanyasını başlattı. Yurt içi biletler 399 liradan başlıyor.

Uçmayı, tatile gitmeyi, seyahat yapmayı sevenler bu haber en çok sizleri ilgilendiriyor. Türk Hava Yolları yeni kampanyasını başlattı. Yurt içi uçak biletlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında 6-7 Aralık 2022 tarihlerinde alınacak biletler 26 Nisan 2023-14 Haziran 2023 tarihleri arasında kullanılabilecek. Türk Hava Yolları 6-7 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacak bilet alımlarında yurt içi tek yön 399 TL''den başlayan fiyatlarla başlayacak.

THY''den yapılan açıklamada;

"Türkiye bir başka güzel! Erken rezervasyon fırsatıyla biletinizi 6-7 Aralık 2022 tarihlerinde alın, yurt içi uçuşlarda 26 Nisan - 14 Haziran 2023 tarihleri arasında tek yön, direkt 399 TL’den başlayan fiyatlarla uçun." denildi. Türk Hava Yolları ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Yurt içi biletler 399 liradan satılıyor.

UCUZ BİLET KAMPANYASI DETAYLARI 

Kampanya 6 Aralık 2022 ve 7 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenen ve seyahat tarihi 26 Nisan 2023 – 14 Haziran 2023 arasında olan biletler için geçerlidir.
Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön, direkt, Economy kabin uçuşlarda geçerlidir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretler, tek yön ücretlerdir.
Kampanya, Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşları kapsamamaktadır.
Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretler EcoFly ücret sınıfında 399 TRY, ExtraFly ücret sınıfında 519 TRY, PrimeFly ücret sınıfında 549 TRY’dir.
Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda tamamlanmalıdır. Kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli değildir.
Kampanya kapsamında Ecofly ücret sınıfından alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmez.
Kampanya kapsamında sunulan ücrete tüm vergi ve harçlar dahildir
Kampanyalı biletler sınırlı sayıdadır ve sınırlı süre içinde kullanılabilir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretler diğer indirim haklarıyla birleştirilemez.
Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya, Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi, web sitesi ve mobil uygulamasında geçerlidir. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri değişkenlik gösterebilir.
Kampanya grup rezervasyonları için geçerli değildir.
Kampanya kapsamında 90.000 adet koltuk arz edilecektir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar