THY personeline ne kadar bayram ikramiyesi ödenecek? Yetkili isim duyurdu

THY personeline ne kadar bayram ikramiyesi ödenecek? Yetkili isim duyurdu
Türk Hava Yolları personeli için önemli bir gelişme duyuruldu. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın açıklamasına göre Tüm THY çalışanlarına bayram ikramiyesi verilecek. Peki THY çalışanları için bayram ikramiyesi ne kadar?

Selahattin Demirel / Günboyu

Türk Hava Yolları personelleri için yüz güldüren bir gelişme yaşandı. THY''de görevli olan tüm çalışanlar için bayram ikramiyesi duyurusu yapıldı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat''ın duyurduğu habere göre hangi konumda bulunursa bulunsun tüm THY personeli için bayram ikramiyesi verilecek.

THY PERSONELİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Bolat, Linkedin hesabı üzerinden yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

"Ramazan Bayramı ikramiyesini geçen sene de vermiştik ama daha dar bir kapsamda idi ve 5 bin TL idi. Bu sene tüm 75 bin çalışanımıza vereceğiz ve net 15 bin TL olarak. Pozisyon ya da makam farkı gözetmeksizin, herkese eşit bir Bayram hediyesi olarak. Arkadaşlarımız çalışıyor, Yolcularımız bizimle uçuyor, Şirketimiz kazanıyor. Bereketli olsun şimdiden!" 

THY BAYRAM İKRAMİYESİNDEN KİMLER YARARLANACAK?

Yapılan bayram ikramiyesi duyurusu sonrası THY, TGS, Teknik, DOCO ve TSS olmak üzere tüm Türk Hava Yolları iştirakleri çalışanları 15 bin lira bayram ikramiyesi alacak.

THY YENİ PERSONELİ BAYRAM İKRAMİYESİ ALABİLECEK Mİ?

Ahmet Bolat''ın bayram ikramiyesini duyurduğu Linkedin mesajı altına bir TGS personeli "Ahmet bey merhaba, Şirketimizin Bayram ikramiyesinden 6 ayını doldurmamış personelleri faydalanabilecek mi acaba merakla sorunun cevabını bekliyoruz." ifadeleriyle bir soru sordu. Ahmet Bolat''ın yanıtı ise "Evet, faydalanacak" şeklinde oldu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar