TFF'nin Arda Güler paylaşımına Fenerbahçe'den tepki

TFF'nin Arda Güler paylaşımına Fenerbahçe'den tepki
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Arda Güler'e başarı diledi. Söz konusu paylaşımda Fenerbahçe ifadesine yer verilmemesi sarı-lacivertli kulüpten tepki topladı.

Sosyal medyada milli takımlara ait hesaptan yapılan paylaşımda, "Milli futbolcumuz Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid'de sürdürecek. Arda'ya yeni serüveninde başarılar diliyor ve İspanya'daki performansıyla Türk futbolunun yüz akı olmasını temenni ediyoruz. Bu vesileyle, 18 yaşındaki milli futbolcumuzun gelişimine katkı sağlayan tüm teknik adamlara teşekkür ediyor, Arda'nın transferinin bütün genç Türk futbolculara ilham kaynağı olacağına yürekten inanıyoruz. Yolun açık olsun Arda!" ifadeleri kullanıldı.

twit-1.jpg


FENERBAHÇE, PAYLAŞIMA TEPKİ GÖSTERDİ

Milli Takımlar hesabından yapılan paylaşımda Arda Güler ile ilgili Fenerbahçe'nin adının yer almamasına tepki gösteren sarı-lacivertli kulüp, söz konusu paylaşımı alıntılayarak "Düzeltme: Fenerbahçe'nin ve Millî Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar