TFF, Süper Lig'de 27. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı

TFF, Süper Lig'de 27. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında yapılan karşılaşmalara ait VAR kayıtlarını açıkladı.

TFF, Süper Lig’in 27. haftasında yapılan 4 karşılaşmanın VAR kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak açıkladı.

Videoda yer alan maçlar ve alınan kararlar şöyle:

Gaziantep FK - Başakşehir mücadelesinin 77. dakikasında ev sahibi ekibin attığı bir golle alakalı inceleme verildi. Pozisyonu izleyen hakem Ali Şansalan, faul gerekçesiyle golü iptal etti.

Fenerbahçe - Kasımpaşa mücadelesinin 90+1. dakikasında hakem Cihan Aydın'a, bir inceleme önerildi. VAR monitörüne giden hakem Aydın, Kasımpaşa savunmasında Yunus Emre'nin topa elle müdahale ettiğini tespit ederek penaltı noktasını gösterdi.

Fatih Karagümrük - Alanyaspor karşılaşmasında 31. dakikada Ryan Mendes'in, Hadergjonaj'a yaptığı müdahaleye sarı kart gösteren hakem Tugay Kaan Numanoğlu, pozisyonu izledikten sonra sarı kart kararını iptal ederek kırmızı kartla oyuncuyu dışarı gönderdi.

Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının 9. dakikasında ev sahibi atağında hakem Abdulkadir Bitigen, VAR tarafından uyarıldı. Ceza sahası içerisinde Tete'ye tekme atıldığı gerekçesiyle penaltı noktası gösterildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar