TFF Başkanı Süper Kupa finali için tarih verdi

TFF Başkanı Süper Kupa finali için tarih verdi
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, katıldığı bir TV yayınında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali için tarih verdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, katıldığı bir televizyon programında spor gündemine dair önemli açıklamalarında bulundu.

Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek Süper Kupa finali için de tarih verdi. Büyükekşi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Süper Lig'in bir marşı olacak ve her maç öncesi çalacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi... Süper Lig'e yeni bir logo yapacağız. Şampiyonlar Ligi ile çalışan kişiyle çalışıyoruz.

Türk Telekom bize 4 yıllık sponsor oldu, 1 Ocak itibarıyla yarı otomatik ofsayt sistemine geçiş yapıyoruz. Hawk-eye sistemiyle yapılacak değişimler konuşuluyor.

İkinci devreden itibaren yarı otomatik ofsayt sistemi devreye girecek. İnsan unsurunu bir nebze daha ortadan kaldırmış olacağız.

Gençlere en az süre veren ülke Türkiye. 4 dakika süre vermişiz. 23 yaş altı yabancı oyuncular için hiçbir ücret almayacağız. Belki daha sonra yabancı transferlere tedbir alabiliriz, bunu istiyoruz ve kendi aramızda tartışıyoruz.

SÜPER KUPA FİNALİ İÇİN TARİH

Süper Kupa'yı, 30 Aralık'ta oynatmak istiyoruz. Görüştüğümüz iki ülke kaldı; Suudi Arabistan ve Abu Dhabi. Bu ikisinden biri olacak. Fenerbahçe ve Galatasaray da yurt dışında oynamaya sıcak bakıyorlar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar