Teşkilat İlana kimdir? Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli?

Teşkilat İlana kimdir? Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli?
Türkiye'nin popüler dizilerinden biri olan Teşkilat'ın oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son katılan isim ise İlana karakteri ile Gizem Ünsal oldu. Peki Teşkilat İlana kimdir? Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli?

Teşkilat İlana kimdir?

TRT'de yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Teşikilat dizisine yeni karakterler eklenmeye devam ediyor. Hikayenin daha da genişlemesi için dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi. Son eklenen isim ise İlana karakteri ise Gizem Ünsal oldu. Peki Teşkilat İlana kimdir? Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli?

GİZEM ÜNSAL KİMDİR?

Gizem Ünsal, 1990 yılında İstanbul'da doğmuş ve tiyatro, sinema ve dizi alanlarında kendini kanıtlamış bir oyuncudur. 2017 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerde rol almaya başlayan Ünsal, adını Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle duyurduktan sonra birçok projede yer almıştır. Bize Müsade filmindeki performansıyla dikkat çeken oyuncu, ardından Yarım Kalan Aşklar dizisinde Ece karakterini, daha sonra da Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fulya karakterini başarıyla canlandırmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar