Termometreler 20 dereceye ulaştı! Sıcaklığı hisseden denize koştu

Termometreler 20 dereceye ulaştı! Sıcaklığı hisseden denize koştu
Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaştı. Vatandaşlar kendini sokağa attı.

Türkiye'nin doğu illeri soğuk ve karlı havayla mücadele ederken, Antalya gibi turizm cenneti bir kent ise tam tersine ılıman bir hava yaşadı ve sıcaklık 20 derecelere kadar yükseldi. Bu durum, hafta sonu tatilini geçirmek isteyen birçok yerli ve yabancı turistin sahil ve parklara akın etmesine neden oldu. Özellikle dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, ziyaretçi akınına uğradı. Deniz suyu sıcaklığının 19 dereceye ulaşmasıyla birlikte birçok kişi Akdeniz'in mavi sularında yüzmenin keyfini çıkardı.

aw154142-07.jpg

Sahildeki kalabalık, Türkiye'nin en büyük 'lifestyle maratonu' olarak adlandırılan ve binlerce kişinin katıldığı koşunun düzenlenmesiyle daha da arttı. Koşunun ardından, birçok kişi soluğu Akdeniz'in mavi sularında ve sıcak kumsallarında aldı. Sahildeki yoğunluk ve sporcuların kürek etkinliği, dronlar aracılığıyla da görüntülendi.

aw154142-04.jpg

İstanbul'dan Antalya'ya gelerek maratona katılan ve koşunun ardından denize giren Emre Köroğlu, "Hava biraz serin olsa da deniz suyu sıcaklığı oldukça iyi. Maraton için buraya geldik ve koştuk. Hava harika, denize girdik. Denize girdikten sonra kendimizi yeniden bulduk. İstanbul'dan sonra Antalya'nın güzellikleriyle karşılaşmak harikaydı" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar