Temizlik fenomeni Cem Özkök, kınalı fotoğraflarıyla şaşırttı!

Temizlik fenomeni Cem Özkök, kınalı fotoğraflarıyla şaşırttı!
Paylaştığı temizlik videoları ile fenomen haline gelen Cem Özkök, Anadolu geleneği yaşatılmalı diyerek el ve ayaklarına kına yaktığı anları takipçileri ile paylaştı.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı temizlik videoları ile büyük beğeni toplayan, öncesinde evinde şimdiler de ise sosyal sorumluluk projeleri ile okullar, tarihi çeşmeler ve parklarda da temizlik yapan Cem Özkök, paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Takipçileri ile günlük rutinlerini paylaşan ve temizlik, bakım ve sağlıklı yaşam konularında içerikler üreten Özkök, son olarak ellerine ve ayaklarına kına yaptığı video ile dikkat çekti.
Özkök, annesi ile birlikte kına yaptıkları anları paylaşırken, kınanın faydalarını da takipçileri ile paylaştı.

Özkök paylaşımında Türk adetlerinde olan kına ile ilgili olarak “Değerli Türkologların aktardığı gibi her ayın 14 ü, Yeni ay ve dolunay döngüleri . Ayda iki kere yakmak iyidir.” dedi.

KINA NEDEN GECELERİ YAKILIR?

Erkeklerin de özellikle serçe parmakları ve ayaklarına kına yaktıklarını söyleyen Özkök, ayaklarında terleme problemi olanlara kına yakmayı da tavsiye etti. Kınanın nasıl uygulanmasını gerektiğini takipçileri ile detaylıca paylaşan Özkök, kınanın geleneksel olarak gece yakılmasının da enerji frekansının gece daha yüksek olmasına bağladı. Anadolu geleneğinin devam ettirilmesi gerektiğini savunan Özkök, takipçilerine kına ile ilgili püf noktalar hakkında da bilgiler verdi.

kina.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar