Temel Karamollaoğlu'ndan Filistin'e destek

Temel Karamollaoğlu'ndan Filistin'e destek
Karamollaoğlu’ndan Hamas’a destek: Terör devleti İsrail’e karşı Filistin halkının kendini savunma hakkı kapsamında değerlendirilmeli

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail ve Hamas arasında yaşanan silahlı çatışmalara ilişkin olarak sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, İsrail’i hedef alarak “Hamas’ın, terör devleti İsrail’in yıllardır sürdürdüğü işgal politikasına ve vahşi saldırılarına karşı başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu da Filistin halkının kendini savunma hakkı kapsamında değerlendirilmelidir” dedi.

Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

İsrail, bölgemiz ve tüm dünyanın huzur ve barışı için en büyük tehdit olagelmiştir. Bugüne kadarki sözlü kınamaların hiçbiri İsrail’in Filistin’deki işgali ve katliamlarını engelleyememiştir. Her seferinde görülmüştür ki İsrail, sadece ama sadece güçten anlamaktadır. Bu hususlar dikkate alındığında Hamas’ın, terör devleti İsrail’in yıllardır sürdürdüğü işgal politikasına ve vahşi saldırılarına karşı başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu da Filistin halkının kendini savunma hakkı kapsamında değerlendirilmelidir. Bugün bir kez daha açık ve net olarak ilan ediyoruz ki; biz, dost ve kardeş Filistin halkının her daim yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar