Telegram’a kripto cüzdan geliyor

Telegram’a kripto cüzdan geliyor
Popüler mesajlaşma servisi Telegram, TON blok zinciri üzerine inşa edilen bir kripto para cüzdanını uygulamaya entegre edeceğini açıkladı.

Kasım ayında dünya çapındaki tüm kullanıcılara ulaşacak kripto para cüzdanı TON Space, ABD gibi bazı ülkelerde kullanılamayacak. Yapılan entegrasyon, kullanıcıların çok hızlı bir şekilde kripto para transferi yapabilmelerini sağlayacak. Bu kararla, 800 milyonu aşkın aktif kullanıcısı olan Telegram, canlı kripto topluluğundaki varlığını güçlendirmeyi hedefliyor.

Dünyaca ünlü sosyal mesajlaşma uygulaması Telegram, The Open Network’ü (TON) resmi Web3 altyapısına dahil edeceğini ve “TON Space” isimli kripto para cüzdanını bu kapsamda uygulama üzerine entegre edeceğini duyurdu.

Popüler sohbet uygulaması Telegram ile TON Vakfı, kripto konferansında TON Space adlı yeni kişisel saklama cüzdanını ortaklaşa açıkladı. Yapılan entegrasyon, kullanıcıların çok hızlı bir şekilde kripto para transferi yapabilmelerini sağlayacak.

Ton Space, Kasım ayından itibaren ABD dışında tüm dünyanın kullanımına açılacak. Kullanıcılar kripto para cüzdanına Telegram uygulamasının ayarlar bölmesi üzerinden erişilebilecek. Bu karar, 800 milyon aktif kullanıcısı olan Telegram’ın canlı kripto topluluğundaki varlığını güçlendirmeyi hedeflerken potansiyel olarak daha fazla kişiyi kripto dünyasına çekmeye yardımcı olacağa benziyor. (Bloomberg)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar