Telefonda ne görüştüler Gazetecilerin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının ulaşamadığı Kılıçdaroğlu'na Jahrein ulaştı

Telefonda ne görüştüler  Gazetecilerin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının ulaşamadığı Kılıçdaroğlu'na Jahrein ulaştı
Jahrein lakaplı sosyal medya yayıncısı Ahmet Sonuç, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini aradığını Twitter hesabından aktardı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Sosyal medya hesabından Ahmet Sonuç, gazetecilerin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının ulaşamadığı Kılıçdaroğlu'nun kendisini aradığını söyledi, 'Eleştirilerinizi dikkate alıyoruz ve yazdıklarınızı okuyoruz' dediğini aktardı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu ile Jahrein arasında geçen görüşme:

oo.jpg

“Az önce Kılıçdaroğlu aradı. “Eleştirilerinizi dikkate alıyoruz ve yazdıklarınızı okuyoruz. Emin olun elimizden geleni yapıyoruz Ahmet Bey” dedi.

Kısa bir görüşme oldu. 2. tura hazırlandıklarını umutlarının gram eksik olmadığını belirtti. Bana aktarmak düşer sevgili takipçi.

r.jpg

Y-CHP tayfa kudurmuş aranmama. Sebebi illa ki aşikar. Ben bu partinin beton Atatürkçü has evladıyım. Arandığım için kendi adıma değil, benim gibi bazı konularda duruşu olan, kırmızı çizgileri olan seçmen adına çok sevindim. Onların da (sonunda) temsil edileceğine sevindim.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar