Teksas'ta silahlı saldırı: 3 ölü, 8 yaralı

Teksas'ta silahlı saldırı: 3 ölü, 8 yaralı
ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre en az üç kişi hayatını kaybetti, sekiz kişi yaralandı.

ABD'nin Teksas eyaletinin Fort Worth bölgesindeki bir etkinlik sırasında silahlı saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre, saldırıda en az üç kişi öldü, sekiz kişi yaralandı.

NBC News haber sitesinin haberine göre, "ComoFest" olarak bilinen etkinlik sırasında yaşanan silahlı saldırı sonrası olay yerine giden polis ekipleri, bir otoparkta çok sayıda kişinin ateşli silahla yaralandığını tespit etti. Polis, yaralılardan bazılarının özel araçlarla ve ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edildiği bilgisini verdi. Bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, iki kişi daha saldırıda yaşamını yitirdi.

PHILADELPHIA'DAKİ SALDIRIDA DÖRT KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Polisin açıklamasına göre, olayda yaralanan sekiz kişinin hastanelerdeki tedavisi devam ederken, saldırıdan etkilenen 11 kişiden birinin 18 yaşından küçük olduğu ifade edildi.

ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia şehrinde dün akşam saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıda da dört kişi hayatını kaybetmiş, iki kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken, 2 ve 13 yaşlarındaki yaralı çocukların durumunun stabil olduğu belirtilmişt

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar