Teknoloji devinden akıllı telefon piyasasını ters köşe edecek hamle: Türkiye'de resmen satışa çıktı

Teknoloji devinden akıllı telefon piyasasını ters köşe edecek hamle: Türkiye'de resmen satışa çıktı
Teknoloji dünyasının en yeni sihirbazı olan HONOR Magic6 Pro Türkiye'de resmen satışa sunulduç.

Dünya çapında en iyi kamera performansına sahip olan HONOR Magic6 Pro, DxOMark'ta zirveye çıkarak fotoğrafçılık, ekran, performans ve yapay zeka destekli deneyimlerde yeni bir çağ açıyor.

İstanbul'daki Four Seasons Hotel Bosphorus’ta düzenlenen tanıtım etkinliğiyle Türkiye'de satışa sunulan HONOR Magic6 Pro, HepsiBurada aracılığıyla teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor. 59.999 TL'lik satış fiyatıyla dikkat çeken telefon, 4 bin TL'ye varan değiş-tokuş fırsatıyla ve 1.499 TL değerinde özel kılıf ve 5.999 TL değerindeki HONOR Watch GS3 hediyesiyle toplamda 11.500 TL'ye varan tanışma indirimiyle geliyor.

HONOR Türkiye Ülke Müdürü Hu Hong, yaptığı açıklamada, HONOR Magic6 Pro'nun akıllı telefon teknolojisinde çığır açtığını ve Türkiye pazarında büyük bir ilgiyle karşılanmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Hong, HONOR'un teknoloji ve tasarım alanındaki liderliğini pekiştirdiğini ve kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunmayı amaçladığını söyledi.

HONOR Magic6 Pro'nun öne çıkan özelliklerinden biri, DxOMark'ta en yüksek puanı alarak fotoğraf deneyimini bir üst seviyeye taşıması oldu. Telefon, 180MP telefoto kamera lensi ve gelişmiş yapay zeka destekli çekim özellikleriyle etkileyici bir kamera deneyimi sunuyor. Ayrıca, Snapdragon 8 Gen 3 Mobil Platformu'nun gücüyle desteklenen Magic6 Pro, yüzde 30 CPU ve yüzde 25 GPU performans artışı sağlayarak üst düzey bir performans sunuyor.

HONOR Magic6 Pro, kullanıcı deneyimini kişiselleştiren ve kullanımı daha kolay hale getiren Magic Capsule ve Magic Portal gibi yenilikçi özelliklerle donatıldı. Ekran düşme direnciyle de dikkat çeken telefon, SGS'nin "Beş Yıldızlı Genel Cam Düşme Direnci Yeteneği" sertifikasıyla onaylanan en dayanıklı ekran camına sahip.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar