Teknik direktör hakemlerin kararını beğenmedi, VAR odasını bastı!

Teknik direktör hakemlerin kararını beğenmedi, VAR odasını bastı!
Brezilya Serie A’da gerçekleşen Gremio – Corinthians maçında yaşanan ilginç olay futbol camiasını şaşırttı. Hakem kararını beğenmeyen Corinthians takımının teknik direktörü, VAR odasına girdi ve ani bir hamleyle hakemlere saldırmaya çalıştı.

Brezilya'da yaşanan olay futbolseverleri şaşırttı. Brezilya Ligi’nin 34. haftası karşılaşmasında Gremio ile Corinthians mücadele etti. Heyecanlı mücadelede, Corinthians ekibinin sportif direktörü Alessandro'nun görüntüleri gündem haline geldi.

Maçın ilk yarısında São Paulo ekibi, Matheus Bidu’ya verilmemiş olan penaltıdan şikayetçi oldu.

HAKEMİN KARARINI BEĞENMEYİNCE VAR ODASINI BASTI!

Ardından Bruno Méndez, Besozzi’ye sert faul yaptı ve sonrasında oyundan atıldı. Hakem önce Corinthians’ın defans oyuncusuna sarı kart gösterdi fakat bir incelemede daha bulundu ve VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gösterdi.


Video hakem, olası cezayı içeren hareket için bir incelenmeye gerek duymadı. Corinthians yöneticileri ise bu duruma oldukça sinirlendi. Sonrasında yöneticilerden sportif direktör VAR odasının bulunduğu yere doğru koşarak kapıyı hızlıca yumrukladı, açmaya çalıştı.

YÖNETİCİLER VE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ KAVGAYA TUTUŞTU!

O anlarda Corinthians yöneticileri ile güvenlik görevlileri arasında büyük bir tartışma ve arbede meydana geldi. Kavga çıkan maçta ise Corinthians 1-0 galip geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar