Tekirdağ'da korkunç kaza: Yaralıyı ezip yardım edenlere çarptı

Tekirdağ'da korkunç kaza: Yaralıyı ezip yardım edenlere çarptı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde otomobilin çarpmasıyla yaralanan bir kişiye ve ona yardım etmeye çalışanlara başka bir araç çarptı. Kazada yaralı hayatını yaşamını yitirirken, yardım etmeye çalışan bir kişi yaralandı.

Feci kaza, dün gece 21.30'da Çorlu-İstanbul D-100 kara yolunun Seymen Mahallesi'nde oldu. İddiaya göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Şeref Bahçıvan'a, B.M. idaresindeki olan otomobil çarptı. Çarpmayla yere düşen Bahçıvan, yaralandı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vererek, bir yandan da Bahçıvan'a yardım etmeye denedi.

O sırada İ.E. idaresindeki olan otomobil, yerde yatan Bahçıvan'ın üzerinden geçip, yaralıya yardım eden M.A.'ya çarptı. İkinci kaza anı ise başka bir otomobilin kamerasına anbean görüntülendi.

Kazada M.A. yaralanırken, bölgeye ulaşan ekipler, Şeref Bahçıvan'nın hayatını kaybettiğini tespit edildi. Yaralanan M.A. ise Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazaya karışan sürücüler B.M. ile İ.E. gözaltına alındı. Kazayla alakalı başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar