Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde doktora şiddet!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde doktora şiddet!
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne randevusuz giden S.I., doktorun odasına girmeye çalıştı. Doktor Berkay Yücel içeride hasta olduğunu beklemesi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne S.I., randevu almadan genel cerrahi bölümüne muayene olmaya gitti. Doktorun odasına girmek isteyen S.I.'ya, Genel cerrahi asistanı, doktor Berkay Yücel içeride hasta olduğunu ve beklemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine öfkelenen S.A., doktor Yücel'e hakaret edip, tehditler savurdu. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken S.I., güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. 

 

 

 

KENDİMİ POLİKİNLİĞE KİLİTLEDİM 

Doktor Berkay Yücel, sağlık çalışanlarının bu tür olaylarla karşılaşmasının üzücü olduğunu söyleyerek, "Randevusuz hastalara yardımcı olmak için hastaları alıyordum. O sırada muayene ettiğim bir hasta vardı. Kapı çaldı, içeriye tanımadığım ismini sonradan öğrendiğim bir beyefendi girdi. 'Yatacağım benden kan alacaksın. Yatışımı yapacaksın' gibi sert cümleler sarf edince, ben de içeride hastam olduğunu, beklemesi gerektiğini anlattım. Olay yargıya intikal etti. Ben gerekli adli süreç için polise ifademi verdi.  Kendisi dışarıya çıktıktan sonra koşarak tekrar içeriye girmeye çalıştı, vurmaya çalıştı. Ben kendimi polikliniğe kilitledim. Şiddetinin mağduru oldum maalesef" dedi.

Doktor Yücel'in şikayeti üzerine olay hakkında soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar