Tek yapmanız gereken yatmak: Uyuyarak 380 bin TL kazanabileceğiniz ek iş fırsatı

Tek yapmanız gereken yatmak: Uyuyarak 380 bin TL kazanabileceğiniz ek iş fırsatı
Bensons for Beds adlı şirket 'Baş Uyku Sorumlusu' adlı yeni bir pozisyon duyurdu. Pozisyona alınan kişinin sadece yatarak 380 bin TL kazanacağı açıklandı.

Rüyalarınızda bile zor bulabileceğiniz bir iş fırsatıyla karşı karşıyasınız. Birleşik Krallık'ın en büyük yatak perakendecisi "Bensons for Beds", ülke genelinde en iyi uykuyu sağlamayı hedefleyen yeni bir pozisyon olan "Baş Uyku Sorumlusu" arıyor.

Seçilecek kişi, 6 aylık yarı zamanlı bir pozisyon için 874 saatlik bir eğitim alacak ve bu süre zarfında kendisine 10 bin sterlin (yaklaşık 380 bin TL) ödeme yapılacak.

uyku-3.jpg

Yapılan araştırmaya göre, Ocak ayının ikinci haftası, yeni bir iş arayışına girenler için en popüler zaman. Katılımcıların yüzde 38'i daha yüksek bir gelir elde etmek istediği için iş değişikliği yapmayı düşünüyor. Yüzde 29'u mevcut işlerinin stresli olmasından, yüzde 23'ü ise sadece yeni bir iş denemek istemelerinden dolayı iş arıyor.

İlginç bir şekilde, katılımcıların yüzde 50'si esnek çalışma saatlerini tercih ederken, yüzde 30'u yatak odalarından çalışmayı arzuladığını belirtiyor. Ankete katılanların dörtte birinden fazlası (yüzde 28), iş yerinde uyukladığını itiraf ederken, uyuyanların üçte biri işlerinin sıkıcı olmasını, yüzde 24'ü ise oda sıcaklığını sebep olarak gösteriyor.

uyku.jpg

"Baş Uyku Sorumlusu"nun Görev Tanımı

Bensons İK Müdürü Carrie Westwell'e göre, seçilecek kişi her iki haftada bir yatak, ayda dört yastık ve her altı haftada bir baza test etme şansına sahip olacak. Pozisyon tamamen uzaktan yürütülecek olup, başvuru sahiplerinden pazarlama veya sosyal medya alanında üniversite yeterliliği isteniyor.

Westwell, bu rolün gelirini artırmak veya kariyer değişikliği yapmadan önce yatak sektörünü tanımak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat olduğunu belirtiyor.

uyumak.jpg

Baş uyku sorumlusu görevine getirilecek olan kişi aynı zamanda, "uyku konusundaki bilgi ve anlayışını geliştirmek amacıyla, kötü uykuya katkıda bulunan tetikleyicileri tanıyacak ve optimum uyku düzenini geliştirmeye yardımcı olmak için insanların benimsemesi gereken iyi alışkanlıkları öğrenecek." Bensons For Bed'in eğitiminin 14 saatten fazlası 'yatakta' yapılacak.

Bu role başvurmak isteyen adaylardan, neden bu rol için uygun olduklarını açıklayan bir içerik oluşturmaları bekleniyor. Güçlü yazılı iletişim becerileri de aranan özellikler arasında bulunuyor.

Şirket, söz konusu rolün geleneksel bir işle birleştirilebileceğini belirtiyor. Ankete katılanların yüzde 21'i, eski kıyafetlerini web sitelerinde veya uygulamalarda satmanın ek gelir elde etmenin popüler bir yolu olduğunu belirtiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar