TCL Türkiye pazarında yok fiyatına satışa başladı!

TCL Türkiye pazarında yok fiyatına satışa başladı!

Türkiye pazarındaki etkisini her geçen gün daha da artıran TCL, şimdi de devasa televizyonu için rakiplerinin kıskanacağı bir fiyat belirledi. İşte konunun ayrıntıları.

TCL Türkiye, televizyon pazarındaki etkisini artırmaya devam ediyor. Türkiye pazarında uzun bir geçmişi olmamasına rağmen, Çinli üretici uygun fiyat stratejisiyle geniş bir kullanıcı kitlesi kazanmayı başardı.

Son dönemde müşteri tabanını daha da genişletmeyi hedefleyen TCL Türkiye ekibi, şaşırtıcı fiyat etiketleriyle dikkat çekiyor. Özellikle Güney Koreli rakipleriyle kıyaslandığında bu durum daha belirgin hale geliyor.

tcl-ces-2024-te-yeni-miniled-tv-lerini-tanitti-1200-489746.webp

Google TV konusunda Avrupa’da bile lider olan TCL, 65 inçlik modelini rakiplerinin neredeyse yarı fiyatına sunuyor. Diğer markalarda aynı fiyata 55 inçlik bir model bulmak bile zor.

Peki, bu 65 inçlik modelin özellikleri neler? TCL’in P635 modeli, HDR, HDMI 2.1, Dolby Audio, AiPQ Engine GEN2, DCE gibi özelliklerle donatılmış durumda ve kusursuz bir 4K görüntü deneyimi sunuyor.

Google TV özelliği sayesinde geniş bir uygulama yelpazesi sunan TCL’in bu 65 inçlik televizyon modelinin kısa süreli bir indirimde olduğunu da belirtelim. İndirim stoklarla sınırlı.