Tayland'da korkunç olay! Poz verdikleri sırada balkon çöktü

Tayland'da korkunç olay! Poz verdikleri sırada balkon çöktü
Tayland'da 13 kişiden oluşan bir grup kadın birlikte fotoğraf çekildikleri sırada poz verdikleri balkonun çökmesi sonucu yaralandı.

Tayland'ın Chiang Mai şehrinde bir otelde meydana gelen olayda, bir grup kadın turist, otelin balkonunda poz verirken yaşanan çökme sonucu yaralandı. Sabah saatlerinde gerçekleşen olay, otelin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Ban Chang Kham Luang ilçesindeki otelde düzenlenen bir seminere katılmak üzere bulunan 13 kadın, otelin balkonunda poz verirken ikinci kattan bahçeye düştü. Olayın ardından bölgeye çağrılan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastanelere sevk etti. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

aw134678-03.jpgChiang Mai Polis Şefi Chalit Thipkham, yaptığı açıklamada, kazanın otelin güvenliği ve yapısal durumuyla ilgili sorunlar nedeniyle meydana geldiğini ifade etti. Thipkham, balkonun binanın imar planında yer almadığının ve sonradan eklenmiş olduğunun tespit edildiğini söyledi. Otel işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Kazaya karışan kadın grubunun, bölgedeki bir hastanede gönüllü olarak görev yapan sağlık çalışanları olduğu ve seminere katılmak üzere otelde bulundukları öğrenildi. Kazayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar