Tavşanlılı Meryem Çoban ilk piyano konserini verdi

Tavşanlılı Meryem Çoban ilk piyano konserini verdi
Tavşanlılı genç yetenek Meryem Çoban, piyano serüveninde ilk konserini gerçekleştirdi. Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi ile Yıldız Ortaokulu işbirliğinde düzenlenen etkinlikte sahne alan Çoban, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

5 yıldır piyano çalan Meryem Çoban, müzikle tanışmasının kökenini Domaniç Çukurca'daki ilkokul günlerine kadar götürüyor. İlkokul 1. sınıfa giderken Bilişim Öğretmeni Dilaver Aybey'in rehberliğinde piyano ile tanışan genç yetenek, Sınıf Öğretmeni Fadime Altınbaş’ın destekleriyle bu tutkusunu ilerletti. Tavşanlı'ya taşındıktan sonra ise Müzik Öğretmeni Gaye Alan eşliğinde bireysel derslere başlayan Çoban, Ahmet Uluçay Bilim ve Sanat Merkezi'nde piyano çalışmalarını sürdürdü.

Meryem Çoban'ın ilk piyano konseri, Tavşanlı Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, genç yetenek çaldığı parçalarla izleyicileri büyüledi. Tavşanlılıların gururu olan Meryem Çoban, performansıyla alkış toplarken, müzikseverlerden tam not aldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı, genç sanatçıyı tebrik ederek, "Meryem'in bu başarısı bizi gururlandırdı. Sanatın ve müziğin gençlerimizde bu kadar güzel bir şekilde yeşermesi bizleri mutlu ediyor. Kendisine başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Meryem Çoban ise konser sonrasında duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bu anı yaşamak benim için gerçekten çok özel. Piyano, benim için bir tutku ve ifade aracı haline geldi. İlk konserimi gerçekleştirmek beni çok mutlu etti. Bu süreçte beni destekleyen öğretmenlerime ve aileme teşekkür ediyorum. Umarım müzikle olan yolculuğum daha nice konserlere ve başarılara ev sahipliği yapar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar