Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi!

Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok göndermesi!
Taş Kağıt Makas’ın yeni bölümünde lüks otomobiliyle 5 kişiye çarpıp 1 kişinin de ölümüne neden olan 17 yaşındaki oğlunu Amerika’ya kaçıran yazar Eylem Tok olayına benzer bir konu işlendi.

Ekranların sevilen dizisi "Taş Kağıt Makas"ın yeni bölümünde yaşananlar, izleyicileri ekrana kilitliyor.

Yönetmen Yusuf Pirhasan ve senarist Uğraş Güneş'in ortak çalışması olan dizi, gerçek hayattan alınmış gibi hissettiren bir hikayeyi merkezine alıyor.

Dizinin bu bölümünde, Yeliz Akkaya tarafından canlandırılan Meryem karakterinin oğlu Furkan, lüks bir otomobil ile bir kuryeye çarpıyor. Olayın ardından Meryem ve aile dostu Bünyamin Emirkıran, Furkan'ı önce Katar'a, ardından Amerika'ya gönderme kararı alıyorlar. Ancak bu karar, aile avukatı Harun Yakar'ın tepkisine neden oluyor.

"Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun ve Bülent Seyran gibi değerli oyuncuların performanslarıyla dikkat çekiyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü, 3 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak.

Bu bölümün tanıtımı, sosyal medyada geniş yankı bulurken, izleyiciler olayın nasıl sonuçlanacağını ve adaletin nasıl tecelli edeceğini merak ediyor. "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu", sadece eğlenceli bir dizi olmanın ötesinde, toplumsal sorunlara da ışık tutuyor ve izleyicileri düşündürmeyi başarıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar