Tarkan'dan 6 Şubat paylaşımı: 'Yaşatılanları unutmadık...'

Tarkan'dan 6 Şubat paylaşımı: 'Yaşatılanları unutmadık...'
Tarkan, sosyal medya hesabından 6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş depremlerinin 1. yıl dönümü ile ilgili paylaşımda bulundu.

Ünlü Şarkıcı Tarkan, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin yıl dönümünde, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Megastar, hayatını kaybeden vatandaşları anarak, bölgedeki hala devam eden yardım ihtiyacına dikkat çekti.

Tarkan'ın paylaşımında, "Yaşananları, yaşatılanları unutmadık" ifadelerine yer verdi. Depremin acı izlerini taşıyan bir fotoğrafı paylaşan sanatçı, şu sözlerle duygularını dile getirdi: "Hepimizin içini yakan bu fotoğraf gözümüzün önünden gitmedi. 6 Şubat depremini ve bu depremde yaşananları, yaşatılanları unutmadık. Verilen sözlerin tam anlamıyla yerine getirilmediğini de farkındayız."

Sanatçı, özellikle bölgede hala yardıma muhtaç insanların olduğuna vurgu yaparak, yetkililerden beklentilerini dile getirdi. "O bölgelerde hala yardım bekleyen insanlar var. Yetkililerin verdikleri sözleri yerine getirmesini, görevlerini hakkıyla yapmasını bekliyoruz. 6 Şubat’ta hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve güç diliyorum" şeklinde konuştu.

depremtarkan.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar