Tarkan, deprem sonrası sessizliğini ''Acısı dün gibi içimde'' paylaşımıyla bozdu.

Tarkan, deprem sonrası sessizliğini ''Acısı dün gibi içimde'' paylaşımıyla bozdu.
Deprem felaketinin ardından uzun bir süre sessizliğe bürünen Tarkan, sosyal medya hesabından gülmediği bir fotoğrafını yayınlayarak duygularını ifade etti.

Tarkan deprem sonrası sessizliğini "Acısı dün gibi içimde" paylaşımıyla bozdu.

Deprem felaketinin ardından uzun bir süre sessizliğe bürünen Tarkan, sosyal medya hesabından gülmediği bir fotoğrafını yayınlayarak duygularını ifade etti.

6 Şubat''ta merkez üssü Kahramanmaraş''ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 11 ilimizde ağır yıkımlara sebep oldu. Binlerce binanın yerle bir olduğu, şehirlerin yok olduğu depremlerde 45 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşanan deprem felaketinin ardından Haluk Levent''in kurucusu olduğu Ahbap Derneği''ne yaptığı bağışla adından söz ettiren Tarkan, herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı. Megastar Tarkan, uzun süren sessizliğinin ardından günler sonra hikaye fotoğrafını paylaştı.

ACISI DÜN GİBİ İÇİMDE

6,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından uzaklara baktığı gülmediği bir fotoğrafını paylaşan Megastar Tarkan, "Budur ruh halim bir süredir. Acısı dün gibi içimde yaşananların, yaşatılanların. Unutmayalım... Ben de sizleri özledim ama" sözleriyle hislerini paylaştı.

MİLLETİMİZ BUNU HAK ETMİYOR

Tarkan resmi Instragram hesabından, yaşanan deprem felaketinin fotoğraflarını tek karede paylaşarak, şunları not etti:

Yaşanılan deprem felaketini ben de herkes gibi büyük üzüntü ve gözyaşlarımla izledim, izliyorum.

Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi.

Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor.
İnanılır gibi değil…

Çok yazık…
Milletimiz bunu haketmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar