Tarım Kredi Marketleri'nde yüzde 50 indirim bugün başladı! Hangi ürünlerde indirim uygulanacak? İndirim kaç gün sürecek?

Tarım Kredi Marketleri'nde yüzde 50 indirim bugün başladı! Hangi ürünlerde indirim uygulanacak? İndirim kaç gün sürecek?
Tarım Kredi Kooperatif marketleri hakkında %50'ye varan indirim açıklaması gelmişti. Gelişme sonrası hangi ürünlerde indirim uygulanacağı merak ediliyor. Söz konusu indirim kampanyası bugün başlıyor.

Tarım Kredi Kooperatif marketleri tarafından duyurulan indirim kampanyası bugün başlıyor. 81 ilde yer alan ve 3 bini aşkın Tarım Kredi Kooperatif marketinde uygulanan mevcut indirimlere ek olarak fiyatlarda %50'ye varan yeni indirimler yapılmış olacak.

HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM UYGULANACAK?

Yapılacak olan indirimler; nohut, mercimek, salça, süt, peynir, pirinç, çay, un gibi farklı pek çok temel ihtiyaç ürünlerinde olacak. Ayrıca sabun, kağıt peçete, deterjan ve kağıt havlu gibi temizlik ürünleri de indirime giren ürünler arasında olacak.

TARIM KREDİ MARKETLERİ İNDİRİMİ NE ZAMAN BİTİYOR?

İndirim kampanyası bugün itibariyle başlayacak ve 2 Kasım 2023 tarihine dek sürmüş olacak.

Aynı zamanda Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde hafta sonu Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri uygulanan manav reyonundaki indirimler de devam edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar