Tarikat müridi Mustafa Ceceli'nin şarkısına Bakan Kasapoğlu da eşlik etti!

Tarikat müridi Mustafa Ceceli'nin şarkısına Bakan Kasapoğlu da eşlik etti!
Türkiye tarikatlarda yaşanan skandallar ile çalkalanırken, daha önce Burç tarikatı liderine 'Şeyhim diyen' şarkıcı Mustafa Ceceli, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile birlikte şarkı söyledi.

TARİKAT MÜRİDİ CECELİ'NİN ŞARKISINA BAKAN KASAPOĞLU DA EŞLİK ETTİ!

Son olarak 6 yaşındaki bir kızın kendisinden yaşça büyük birisiyle evlendirilmesi nedeniyle tartışılan tarikatlar, bu kez Gençlik ve Spor Bakanlığı''nın düzenlediği bir etkinlik nedeniyle gündeme geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençler Arası Ses ve Müzik Yarışması Türkiye Finali”ne daha önce Burç tarikatı lideri Ahmet Hulusi''ye yönelik ''Şeyhim'' ifadesini kullanan şarkıcı Mustafa Ceceli de katıldı.

''BİRLİKTE SAHNE ALDILAR''

8 Aralık''ta düzenlenen etkinliğe katılanlar arasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da bulunurken, Bakan Kasapoğlu''nun sahnede Mustafa Ceceli''ye eşlik etmesi tartışma yarattı.

Cumhuriyet''te yer alan habere göre, bir dönem eşinin gizli görüntülerini çekmesiyle gündeme gelen ve bakanlığın taşra teşkilatlarının etkinliklerinde de sık sık yer alan Ceceli, Sivas Gençlik Spor Müdürlüğü’nün paydaşlığında yapılan “Sivaslılar Gardaşlık Buluşması”nda, haziran ayında ise Sakarya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Gençlik ve Eğlence Festivali’nde sahneye çıkmıştı. Ceceli, geçen eylülde İznik’teki Dünya Etnospor Konfederasyonu’nun 4. Dünya Göçebe Oyunları’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizyonuyla konser vermişti. 

Ceceli, bakanlık, valilik ve kaymakamlıklarla AKP’li belediyelerin yanı sıra yakın zamanda AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yle de gündeme gelmişti. Erdoğan’a Ceceli ile ilgili bir hikâyesini anlatan Özhaseki, “Beni bir müddet önce Kâbe’den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki ‘Mehmet Abi ben hacdayım ama tavaf edemiyorum.’ ‘Hayırdır’ dedim. ‘Kâbe’de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kâbe’ye çeviriyorlar, Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar’ dedi” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar