Tarikat açıklaması fırtına estirmişti! Kilitli odada bayıldı

Tarikat açıklaması fırtına estirmişti! Kilitli odada bayıldı

Geçtiğimiz akşam canlı yayında baygınlık geçiren ve herkesi korkutan ses sanatçısı Onur Akay’tan açıklama geldi.

Oyuncu Kadir Doğulu hakkında yaptığı “Serra Arıtürk ile imam nikâhlı evli, Kadir Doğulu tarikatta mason gibi” açıklamasıyla gündem olan Onur Akay, son olarak darp edilmesi ile çok konuşulmuştu.

Magazin yazarı ve TSM sanatçısı Onur Akay saldırıya uğradı « Balıkesir Haberci Gazetesi

Akay, geçtiğimiz akşam katıldığı canlı yayında aniden baygınlık geçirerek izleyicileri ve program ekibini korkuttu. Yaşadığı yumruklu saldırı sonrası baş dönmesi şikayetleri olduğunu belirten Akay, görüntülü röportaj sırasında bayıldı.

ekran-goruntusu-2024-05-29-145606.png

AİLESİ KİLİTLİ KAPIYI ZOR AÇTI

Akay'ın bulunduğu odanın kapısının kilitli olduğu anlaşıldı ve ailesinin kapıyı vurarak Akay'ı uyandırmaya çalıştığı öğrenildi. Kapıya vurulmasıyla kendine gelen Akay, kapıyı açmayı başardı.

ekran-goruntusu-2024-05-29-145726.png

“NAZAR MI VAR BİLMİYORUM?”

Sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Akay şunları söyledi: Nazar mı var bilmiyorum? Dün gece Müzik Onair canlı yayınında geçirdiğim baygınlık nedeniyle, çok sayıda mesaj geldi. Yaşadığım darp olayından sonra baş dönmesi yaşıyordum. Tansiyon yüksekliği nedeniyle bayılmışım. Hastanede tüm tetkikler yapıldı, çok şükür iyiyim. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bulunduğunuz yerde yalnızken kesinlikle kapıyı kilitlemeyin. Yayın nedeni ile odamın kapısını kilitlemiştim ve evdekiler maalesef odaya giremedi. Allah korusun daha kötü bir şey olsa müdahale etmekte gecikme olacaktı. Kapıya vurulmasını ve köpeğimin havlamasını sanki uykuda gibi duyduğum anlarda çok şükür kendime geldim.

Onur Akay'ın 'Görmeden Sevmek' isimli kitabı çıktı