Tapu, arsa, villa, araba... Selin Ciğerci ne kadar mal varlığı olduğunu Murat Ağırel'e anlatmış

Tapu, arsa, villa, araba... Selin Ciğerci ne kadar mal varlığı olduğunu Murat Ağırel'e anlatmış
Son dönemde kara para aklama olayıyla gündeme gelen fenomen isimler arasında pek çok kişi yer alıyordu. Selin Ciğerci de gündeme gelen isimlerden olmuştu. Son olarak Selin Ciğerci'nin ne kadar mal varlığı olduğunu Murat Ağırel'e anlattığı ortaya çıktı.

Dilan Polat ve Engin Polat ile başlayan kara para aklama gündemi, pek çok fenomen ismin gündeme gelmesiyle devam ediyor. Son olarak gazeteci Murat Ağırel, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra için kara para aklama iddialarında bulunmuştu.

SELİN CİĞERCİ MAL VARLIĞINI MURAT AĞIREL'E ANLATMIŞ

Pelin Çini'ye konuşan Murat Ağırel, "Dün Tuzlaspor ile alakalı en çok kulaklarını çınlattığımız isim Selin Ciğerci. O “Kendimi Taksim'de asarım” diyor. Selin hanım ile ilgili durum ne?" sorusuna yanıt verdi. Ciğerci'nin kendisine ulaştığı ve tüm evrakları gönderdiğini söyleyen Ağırel, Ciğerci'nin mal varlığı hakkında da konuştu.

İşte Murat Ağırel'in o soruya yanıtı:


"Bana ulaştı. Yetkilisi de tüm evrakları gönderdi. Ancak inceliyorum ve takıldığım yerlerde de işin uzmanlarına soruyorum. Çünkü benim için hala şaibeli hele de Gökhan Çıra bağlantısı düşünülürse. Şimdi Selin Hanım işe 40 bin TL sermaye ile başladığını söylüyor ve nasıl bir kazanç sağlıyor ki birkaç sene içerisinde 50 milyon vergi verecek hale geliyor. Yani 287 milyon TL kazanmış oluyor.

Bu arada da Miami'de 1 milyon küsur dolara bir ev alıyor. Bana Beykoz'da evim vardı onu sattım, lüks arabalarım vardı onları sattım ve Amerika'daki evi yüzde 30 peşin gerisi morgage ile aldım dedi. Ben doğru soruları sorduğumu düşünüyorum. Bundan sonrası yargının işi. O bakmalı bu matematik doğru mu değil mi? Onlar da kendisine soracaklardır."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar