Tanju Özcan'dan 'Apo'yla Selo'yu affedecekler' iddiasına örnekli itiraz!

Tanju Özcan'dan 'Apo'yla Selo'yu affedecekler' iddiasına örnekli itiraz!
14 Mayıs cumhurbaşkanlığı birinci tur ve milletvekilliği seçimleri geride kalırken 28 Mayıs'taki ikinci tur için Türkiye tekrar sandığa gidecek. Cumhur İttifakı'nın Millet İttifakı'na sürekli 'terör' suçlaması yaparak "Apo'yu, Selo'yu affedecekler" söylemine CHP'li Bolu Belediye Başkanı'ndan çok ilginç bir itiraz geldi.

Selahattin Demirel / Günboyu

28 Mayıs'ta ikinci turu yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı belli olacak.

Seçim, Cumhur İttifakı adayı Erdoğan ile Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu arasında yapılacak. Yurt dışı oy verme işlemleri sürerken seçim propagandaları da yapılıyor.

Cumhur İttifakı'nın baştan beri kurduğu "Muhalefet terörle iş birliği yapıyor" söylemi 14 Mayıs'taki seçimde kendi kitlesini etkilerken Millet İttifakı'nı da zora soktu.

MİTİNG MEYDANINDA MONTAJ GÖRÜNTÜ İZLETİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting meydanlarında PKK'nın ele başı bölücü Murat Karayılan'ı Millet İttifakı'nın "Haydi" videosuna montajlandığı görüntüleri gerçekmiş gibi göstermesi de Millet İttifakı'nın "iftira ve yalan üzerine siyaset yapıyorlar" savunmasını ortaya çıkardı.

Başta Erdoğan olmak üzere Cumhur İttifakı'nın Millet İttifakı'na karşı "İktidara gelince Apo'yu ve Selo'yu çıkaracaklar, affedecekler." iddiası AKP ve MHP tabanlı seçmenleri partilerine bağlarken konuyla ilgili CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan ilginç bir itiraz geldi.

"SAF TROLLERE GÜLÜYORUM..."

Özcan, Cumhur İttifakı'nın "Apo'yu, Selo'yu affedecekler" iddiasıyla bölücü başı Abdullah Öcalan'ın ve HDP'nin cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın affedileceğine işaret edilmesine çok ilginç bir itirazda bulundu.

Tanju Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden iddiaya tepki göstererek CHP lideri Kılıçdarğlu'nun affa karşı olduğunu belirtip "Ben 1 yıl partiden ihraç cezası aldım, beni bile affetmedi. Komik olmayın." ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Ya bu Türkiye’de o kadar saf trol var ki, anlattıklarına baktıkça için için gülüyorum. Yok Kemal Kılıçdaroğlu gelirse Apo’yu affedecekmiş, yok Demirtaş’ı affedecekmiş. Ya kardeşim siz hangi kafayı yaşıyorsunuz. Adam affa karşı. Ben 1 yıl partiden ihraç cezası aldım, beni bile affetmedi. Komik olmayın!!!"

tnj.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar