Tanju Özcan ve Barış Yarkadaş canlı yayında birbirine girdi: "Atatürk'ün koltuğunda oturan bir lidere..."

Tanju Özcan ve Barış Yarkadaş canlı yayında birbirine girdi: "Atatürk'ün koltuğunda oturan bir lidere..."
Geçtiğimiz günlerde Bolu'dan başlattığı Değişim ve Adalet Yürüyüşü'nü Ankara'da bulunan CHP Genel Merkezi'nde tamamlayarak, parti önünde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile gazeteci Barış Yarkadaş arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı.

28 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere parti yönetiminde yer alan birçok isme ağır eleştiriler getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen açıklamalarının ardından partiden kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Kararı protesto etmek için Bolu'dan Ankara'da bulunan CHP Genel Merkezi'ne Değişim ve Adalet Yürüyüşü başlatan Özcan, parti önünde yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'nu protesto etmek için koltuk fırlatmıştı.

"AL BU KOLTUĞU GİT EVİNDE OTUR"

Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'nde yaptığı konuşma sırasında parti binasına doğru koltuk fırlatması sosyal medyada gündem olmuştu.

Özcan, Kılıçdaroğlu'na yönelik "Koltuk meraklısı Bay Kemal'i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak koltuk sevdalısı Kemal Kılıçdaroğlu, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev" ifadelerini kullandı.

TV 100 canlı yayınında bir araya gelen Tanju Özcan ile CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş arasında koltuk fırlatma konusu konuşulurken tansiyon yükseldi

ÖZCAN'DAN YARKADAŞ'A "SEN DE YAKA KARTINI FIRLATTIN"

Tanju Özcan, Yarkadaş'ın da CHP liderine karşı benzer bir eylemde bulunduğunu öne sürdü.

Özcan'ın "Yarkadaş yakasındaki kartı fırlatmıştı Kılıçdaroğlu'na isabet etmişti." iddiası sonrası sinirlenen Yarkadaş, şu şu sözlerle yanıt verdi:

"Öyle bir şey yok. Kartı attım ama genel başkana gitmedi, bu da yalan. Yanımda 900 tane delege vardı. Yanlış saydılar oyları o nedenle attım. 15 metre fark vardı aramda. Ben genel başkana saygısızlık yapmadım. Genel başkana karşı senin yaptığın gibi bir şeyi yapmam. Atatürk'ün koltuğunda oturan kimseye böyle bir saygısızlık yapmam."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar