Tanju Özcan, Erdoğan'a mektup yazdı: Heykelini dikmek için izin istedi

Tanju Özcan, Erdoğan'a mektup yazdı: Heykelini dikmek için izin istedi
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce "Erdoğan seçimi kazanırsa Bolu'nu en görülür yerine heykelini dikeceğim" şeklinde sosyal medyadan paylaşım yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözünü tutmak için Erdoğan'dan izin istedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce "Erdoğan seçimi kazanırsa Bolu'nu en görülür yerine heykelini dikeceğim" şeklinde paylaşımda bulunmuştu. Özcan, sözünün arkasında duracağını belirterek Erdoğan’a mektup yazdığını ve muvafakat istediğini belirtti.

Özcan, sosyal medya hesabından konu ile ilgili "Recep Tayyip Erdoğan’a seçimden önce bir tweet attım, atmaz olaydım… Laf delikanlının ağzından bir kere çıkar. Fakat mevzuata göre yaşayan birinin heykelinin dikilmesi için kişiden muvafakat alınması lazım. Ben de sözümü tutabilmem için Sayın Cumhurbaşkanı’na mektup yazdım ve kendisinden muvafakat istedim." ifadelerini kullandı.

"LAF DELİKANLININ AĞZINDAN BİR KERE ÇIKAR"

Özcan'ın paylaşımı şu şekilde:

Recep Tayyip Erdoğan’a seçimden önce bir tweet attım, atmaz olaydım… Laf delikanlının ağzından bir kere çıkar. Fakat mevzuata göre yaşayan birinin heykelinin dikilmesi için kişiden muvafakat alınması lazım. Ben de sözümü tutabilmem için Sayın Cumhurbaşkanı’na mektup yazdım ve kendisinden muvafakat istedim.

twit2.jpgtwit2.jpg















YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar