Tanju Özcan, AKP'den gelen yerel seçim teklifini resmen açıkladı!

Tanju Özcan, AKP'den gelen yerel seçim teklifini resmen açıkladı!
CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyada bir kullanıcıya verdiği cevapla kendisine AKP'den yerel seçim için itiraf geldiği iddialarını doğruladı.

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır eleştiriler getirmesi nedeniyle CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan, 2024 yılında yapılacak yerel seçimler için kendisine AKP'den teklif geldiğini açıkladı.

A Milli Futbol takımının Ermanis'tanla yaptığı maçın bitmesine 10 dakika kala attığı tweetle tepki gösteren Özcan, Filenin Sultanları'nı örnek göstererek "Ayıp ya, kızlara bakın size bakın 10 dakika kaldı. Adam gibi oynayın, Türk gibi mücadele edin" yazdı.

TEKLİF İDDİALARINI DOĞRULADI

Özcan'ın bu yorumunun altına yerel seçim ve adaylık açıklamalarına gönderme yapan bir takipçisi "Tanju Bey AKP'den size teklif gelmiş doğru mu?" sorusunu yöneltti.

CHP'deh ihraç edilen Tanju Özcan ise bu soruya "Doğru da ne alaka! Biz ne diyoruz sen ne?" yanıtını vererek AKP'nin yerel seçim teklifini de ifşa etmiş oldu.

tanju6.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar