Taner Tolga Tarlacı kimdir? Taner Tolga Tarlacı neden hapiste?

Taner Tolga Tarlacı kimdir? Taner Tolga Tarlacı neden hapiste?
Bir zamanların popüler isimlerinden biri olan Taner Tolga Tarlacı tekrardan gündeme geldi. Birçok kişi Taner Tolga Tarlacı'nın neden hapiste olduğunu araştırıyor. Peki Taner Tolga Tarlacı kimdir? Taner Tolga Tarlacı neden hapiste?

Taner Tolga Tarlacı kimdir?

Ünlü Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hapiste yaptığı görüntülü konuşmanın ardından tekrardan gündeme geldi. Birçok insan internette Taner Tolga Tarlacı'nın neden hapiste olduğunu merak etmeye başladı. Peki Taner Tolga Tarlacı kimdir? Taner Tolga Tarlacı neden hapiste?

TANER TOLGA TARLACI KİMDİR?

Taner Tolga Tarlacı Almanya'nın Hamburg şehrinde 2 Eylül 1984 tarihinde doğmuştur. Aslen Kayserili olup çocukluk yıllarını Almanya'da geçirmiştir. Ailesi daha sonra Mersin'e taşındıktan sonra Türkiye'ye dönen Taner Tolga Tarlacı, Girne Amerikan Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümüne giderek buradan mezun oldu. Tarlacı, 2011 yılında katıldığı Survivor ile tanınmıştır.

TANER TOLGA TARLACI NEDEN HAPİSTE?

Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı yakalanmaktan kaçan Tarlacı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne sığındı. Ancak burada da birini gasp etmekten dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olayın ardından ortaya çıkan bilgilere göre yabancı bir kadına tecavüz suçlamasından da yargılandı. Mahkemenin ardından 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar