Tam 19 sene önce mezun olmuştu: Okuduğu okula müdür olarak atandı

Tam 19 sene önce mezun olmuştu: Okuduğu okula müdür olarak atandı
Manisa'da 2004 yılında eski ismi Manisa Anadolu Öğretmen Lisesi olan ve şimdiki ismi Gediz Anadolu Lisesi olan okuldan mezun olan 38 yaşındaki Ayşe Berat Metin, mezun olmuş olduğu okula aradan geçen 19 sene sonra müdür olarak atandı.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde evli, 2 çocuk annesi Ayşe Berat Metin, seneler önce mezun olduğu okula 19 yıl sonra müdür olarak atandı. Metin şimdi eski okulunda öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.

Ayşe Berat Metin, 1963 yılı mezunu ve 79 yaşındaki annesi Nilüfer Örülüer'in önerisiyle annesinin mezun olmuş olduğu eski adıyla Manisa Anadolu Öğretmen Lisesi, şimdiki yeni ismiyle ise Gediz Anadolu Lisesi Yabancı Diller Bölümü'ne başladı.


Ayşe Berat Metin, 2007 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü'nü tamamladı ve ilk olarak Erzurum, daha sonra ise Manisa'nın Saruhanlı ve Şehzadeler ilçelerindeki değişik isimlerdeki okullarda öğretmenlik mesleğini yaptı.

Metin, mezun olduğu Gediz Anadolu Lisesi'nde geçen sene Mart ayında müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 19 yılın sonrasında ise 1 Aralık 2023 tarihi itibariyle mezun olmuş olduğu okula müdür olarak atandı.


ÖĞRENCİLİK ZAMANLARIM GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR


Metin, istediği hedefi gerçekleştirerek mezun olduğu okula müdür olarak atanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti ve aynı zamanda kendisini mezun eden öğretmenleriyle beraber görev almanın gururunu yaşadığını söyledi.


Okulda 360 öğrencisi bulunan Metin, "Geçen yıl mart ayında Gediz Anadolu Lisesi'nde müdür yardımcısı, 1 Aralık itibariyle de müdür olarak göreve başladım. Mezun olduğum okula, müdür olarak göreve başlamak beni mutlu etti." şeklinde konuştu.

Sabahları okula girdiğinde hatıralarının ve öğrencilik döneminin gözünün önüne geldiğini söyleyen Metin, "O zamanda, yaşadığım öğrencilik duygusu ile her sabah görevime başlıyorum." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar