Taksim'de meydan dayağı: Kadınları taciz ettiği iddia edildi

Taksim'de meydan dayağı: Kadınları taciz ettiği iddia edildi
İstanbul Taksim'de iddiaya göre yoldan geçen kadınları taciz ederek fotoğraflarını çeken Hamza K, kadınların yardım istemesi üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından dövüldü. Polis ekiplerinin olaya müdahale etmesi üzerine öfkeli kalabalığın elinden alınan şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında İstanbul''un Beyoğlu ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Hamza K. adlı şahsın sokakta yürüyen Derya B. ve Melike Hande M. isimli iki kadını bir süre takip ettiği ve daha sonra kadınların yanına yaklaşarak sözlü taciz ettiği iddia edildi. Kadınların kendisine tepki göstermesi üzerine tacizini sürdüren Hamza K, bu sefer de kadınların fotoğraflarını çekmeye çalıştı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Kadınların fotoğraf çektiğini fark etmesi üzerine panikleyen şahıs, kadınları iterek hızla olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bölgedeki vatandaşların olaya müdahale etmesi ile yakalanan şahıs, vatandaşlar tarafından linç edildi.

SERBEST KALDI

Olay yerine gelen ekipler, Hamza K.’yı gözaltına aldı. Şahsın sözlü ifadesinde, kadınların birinden hoşlandığını ve tanışmak amacıyla çay ısmarlamak istediğini söylediği belirtildi. Öte yandan, kadınlar Hamza K.’dan şikayetçi olmadığı için serbest bırakıldı.(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar