Taksiciler İBB'ye kontak kapatma protesto yaptı Mücahit Avcı'dan olay yorum geldi

Taksiciler İBB'ye kontak kapatma protesto yaptı Mücahit Avcı'dan olay yorum geldi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni taksi sistemini ve 5 bin yeni taksi önerisini bir kez daha UKOME gündemine getiriyor. Taksiciler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu protesto etti. CHP'li Mücahit Avcı ise o taksicilere olay göndermede bulundu.

Mücahit Avcı taksicilerin protestosuna tepkide bulunarak sert sözlerle eleştirdi. Avcı, "Bir grup taksici İBB’nin yeni taksi projesini protesto etmek için ellerine Türk bayrağı alıp kontak kapatmış. Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısı olduğunda bu arkadaşlar 100 liraya Yenibosna’ya giderim diye pazarlık yapıyorlardı" ifadelerini kullandı.

İBB'nin taksi sorununun çözümü için 5 bin yeni taksi plakası önerisi tam 9 kez Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü (UKOME) toplantısında reddedilmişti. Teklif bugün 10. kez görüşülecek. Karar öncesi yaptığı açıklamada "Bir avuç azınlığın değil 16 milyon vatandaşın talebinde ısrar ediyoruz" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve bir grup taksici tarafından protesto edildi. Taksiciler karar öncesi İstanbul'un çeşitli noktalarında konvoylar oluşturdu, kontak kapattı.

CHP'li Mücahit Avcı ise sosyal medya hesabından taksicilerin kontak kapatmasıyla ilgili sert tepkide bulunarak şu açıklamada bulundu:

"Bir grup taksici İBB’nin yeni taksi projesini protesto etmek için ellerine Türk bayrağı alıp kontak kapatmış. Atatürk Havalimanı’nda terör saldırısı olduğunda bu arkadaşlar 100 liraya Yenibosna’ya giderim diye pazarlık yapıyorlardı ve o gün ellerinde bayrak yoktu."

mucahit-avci.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar