Takla atan otomobil kanala düşmeden son anda durdu

Takla atan otomobil kanala düşmeden son anda durdu
Kayseri'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla attı. Kaza yapan araç kanala düşmeden son anda durdu.

Kayseri Melikgazi'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde trafik kazası yaşandı.

Doktor Sami İpek Caddesi'nde meydana gelen olayda, sürücü Murat B.'nin yönetimindeki Ford marka otomobil, beklenmedik bir anda kontrolden çıktı ve hızını kaybederek taklalar atmaya başladı. Kaza, sürücünün aracı zorlu bir mücadele sonrası kanala düşmekten son anda kurtarmasıyla bir faciadan dönüldü.

Murat B., aracının kontrolünü kaybettikten sonra, kendisini ve aracını büyük bir tehlikenin eşiğinden kurtarmak için soğukkanlılıkla hareket etti. Aracı, kanalın kenarında tehlikeli bir şekilde durduğunda, sürücü araç içerisinde sıkışmış halde bulundu.

Durumun ciddiyeti, olay yerine hızla ulaşan polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin titiz çalışmalarıyla daha da belirginleşti. Ekipler, Murat B.'yi sıkıştığı yerden güvenli bir şekilde çıkarabilmek için zamana karşı yarıştı. Murat B., kurtarma operasyonunun hemen ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne acil müdahale için sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar