Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi CHP'ye katıldı: Rozeti Kılıçdaroğlu taktı

Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi CHP'ye katıldı: Rozeti Kılıçdaroğlu taktı
14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere 2 aydan az süre kalırken, partilere katılım da artmış durumda. Uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi de seçimlerden önce CHP'ye katıldı. Elçi'ye rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

Türkiye''nin sandık başına gitmesine yalnızca 58 gün kaldı. Birçok uzmana göre 14 Mayıs''ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri, Türk siyasi tarihinin son yıllardaki en kritik kırılma noktası olacak. 

CHP''NİN DİYARBAKIR''DA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAĞI İDDİA EDİLDİ

28 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır''ın Sur ilçesinde yaptığı basın açıklaması sırasında vurularak öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi''nin eşi Türkan Elçi, CHP Genel Merkezi''nde Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Partiye katılan Elçi''nin rozetini Kılıçdaroğlu takarken, Türkan Elçi''nin Diyarbakır''da CHP''nin milletvekili adayı olacağı iddia edildi. 

Tahir Elçi İnsan Hakları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Elçi ve oğlu Arda Arin Elçi ile görüşen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan Türkan Elçi’ye parti rozeti taktı. Görüşmede Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, PM Üyesi ve Doğu Masası Koordinatörü Devrim Barış Çelik ve Genel Başkan Danışmanı Abdurrahman Yargucı da hazır bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar