Tadilat sırasında mutfak zeminlerinden çıkan şey şaşkına çevirdi “Yıllardır üzerinde yürüyormuşuz ama fark etmedik”

Tadilat sırasında mutfak zeminlerinden  çıkan şey şaşkına  çevirdi “Yıllardır üzerinde yürüyormuşuz ama fark etmedik”
İngiliz bir çiftin 1700’lü yıllardan kalan evlerini yeniledikleri sırada mutfak zeminlerinin altından çıkan kuyu çifti şaşkına çevirdi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Mutfaklarını yeniledikleri sırada yıllardır üzerinde yürüdükleri zeminin altında gizli bir bölme bulan çift oanları TikTok’tan paylaştı. Mutfak zeminlerinin altında bir kuyu bulan İngiliz çift, restore ederek evlerine yeni bir hava kattı.

io.jpg

İngiliz bir çift TikTok’tan yaptıkları paylaşımda 1700’lü yıllardan kalan evlerinde tadilat başlattıklarını ve mutfak zeminlerinde kendilerini şaşkına çeviren bir keşif yaptıklarını söyledi. Çift mutfaklarını yeniledikleri sırada yerden ısıtma sistemini oluşturmak için zemini kaydı ve karşılarına 300 yıllık bir su kuyusu çıktı.

0sp.jpg

Su kuyusunu restore ettirerek üzerine cam bir kesit yerleştiren çift, “Bir aydan biraz daha uzun bir süre önde mutfak zeminimizin altında harika bir şeyle karşılaştık. Son 20 yıldır her gün 300 yıllık bir su kuyusunun üzerinden geçtiğimizi bilmiyorduk. Son sahibiyle konuştuktan sonra, mülkün üzerinde bir kuyu olduğu hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Evin 1700'lü yıllarda bir han olarak inşa edildiği biliniyordu. Büyük olasılıkla o yıllara ait. Sonra su kuyusunu yeni mutfağımıza dahil etmek gibi çılgın bir karar verdik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar