Taciz şüphelisinin ormanlık alandaki yaşam alanı

Taciz şüphelisinin ormanlık alandaki yaşam alanı
Kütahya’da bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla aranan 24 yaşındaki Süleyman G. , elektrik tamircisi kılığına giren polisler tarafından arkadaşına ait köy evinde yakalandı.

Bu kadarına pes! Taciz şüphelisi ormanlık alana yaşam alanı kurdu

Hamidiye Mahallesi’nde yaşayan ve 'hırsızlık', 'kasten yaralama' gibi çok sayıda suçtan sabıkası bulunan Süleyman G., geçen Eylül ayında bir kadına cinsel tacizde bulundu. Kadının şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Süleyman G. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

ÇALILAR ARASINDA GİZLENDİ

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Süleyman G.’nin yakalanması için çalışma başlattı.  Ancak şüpheli bulunamadı.

Yapılan araştırmaların sonunda Süleyman G.’nin evinin yakınındaki ormanlık alandaki çalılıklar arasında gizlendiği tespit edildi. Hemen bölgeye giden polis, şüphelinin kullandığı yatak ve battaniye ile su ve yiyecek buldu. Bir süre takibe alınan bölgeden yatak ve battaniyenin Süleyman G.'nin evinin çatısına taşındığı saptandı. Ancak Süleyman G. evde bulunamadı.

POLİSLER TAMİRCİ KILIĞINA GİRDİ

Polis ekipleri, Süleyman G.’nin Hisarcık ilçesinde bulunan arkadaşına ait köy evinde gizlendiğini tespit etti. Elektrik tamircisi kılığında adrese giren polis ekipleri, Süleyman G.'yi yakalayarak, gözaltına aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kütahya Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Süleyman G., ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla tutuklanarak, Kütahya E Tipi cezaevine gönderildi.

00-005.jpg

01-012.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar