Taburcu edildiği söylenen Madonna'dan üzücü haber!

Taburcu edildiği söylenen Madonna'dan üzücü haber!
Geçen hafta fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda entübe edilen Madonna'nın sağlık durumuyla ilgili ailesi açıklama yaptı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

New York’ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti. Perşembe günü taburcu edildiğinin açıklanmasına rağmen Madonna'nın yataktan kalkamayacak kadar hasta olduğunu ve kontrolsüz bir şekilde kustuğunu söylendi.

Basın mensuplarına açıklama yapan yakınları, “Cumartesi günü belirtileri göstermeye başlayınca ilk kez o zaman kusmuştu. Daha sonra bayıldı. Bir noktada bilinci gitti ve en az bir gece hastanede entübe edildi” dedi.

354428762-955209182469412-703177200-ewyo.webp

Ünlü şarkıcının ailesi tarafından yapılan açıklamada, “Kendini hala genç, üstelik de yenilmez sanıyor. Ancak böyle değil. Onu gerçekten kaybedeceğimize inandığımız çok zor birkaç gün geçirdik. Madonna’nın ucunda ölüm bile olsa ününü ve kariyerini sağlığı dahil her şeyin önüne koyacağından korkuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar