Tablet Reis kimdir? Onurcan Güzel kimdir? Onurcan güzel kaç yaşında, nereli, ne hastası?

Tablet Reis kimdir? Onurcan Güzel kimdir? Onurcan güzel kaç yaşında, nereli, ne hastası?
2013 yılında çektiği telefon ve salatalık videosu ile ünlenen 'Tablet Reis' olarak tanınan Onurcan Güzel sosyal medyada gündem oldu. Birçok insan Onurcan Güzel'in hayatını araştırıyor. Peki Tablet Reis kimdir? Onurcan Güzel kimdir? Onurcan güzel kaç yaşında, nereli, ne hastası?

Tablet Reis kimdir?

Tablet Reis olarak bilinen Onurcan Güzel son yayınladığı videonun ardından sosyal medyada sağlık durumu ile gündem oldu. Birçok kişi Onurcan Güzel'in hayatını merak ediyor. Peki Tablet Reis kimdir? Onurcan Güzel kimdir? Onurcan güzel kaç yaşında, nereli, ne hastası?

ONURCAN GÜZEL KİMDİR?

Tablet Reis, 2013 yılında internette yayınladığı tablet kutusundan çıkan salatalığa tepki verdiği video ile büyük bir popülerlik elde etmişti. Video, Türkiye genelinde büyük ilgi görmüş ve günümüze kadar popülerliğini korudu. Son zamanlarda ise Tablet Reis'in yaşadığı değişim ve sağlık durumu sosyal medyada sıkça konuşulmaya başladı.

1 Ocak 2000 yılında doğan Onurcan Güzel son dönemlerde sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği için çalışmadığını açıkladı. 'Testo Taylan' adlı YouTuber ile çektiği videoda babasının vefatının ardından annesinin başka biriyle evlendiğini ve kendisini bırakıp gittiğini belirtti. Maddi zorluklar yaşadığını ve genetik rahatsızlığı nedeniyle çalışmadığını açıkladı.

Onurcan Güzel, halasının emekli maaşı ve TikTok'tan elde ettiği gelirle geçinmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar