Szymanski için söyledikleri büyük tepki çekmişti: Serdar Ali Çeliker kaç gol atarsa alkışlayacağını açıkladı

Szymanski için söyledikleri büyük tepki çekmişti: Serdar Ali Çeliker kaç gol atarsa alkışlayacağını açıkladı
Serdar Ali Çeliker, Sebastian Szymanski için söylediği sözleri revize etti.

CEMİLE BALCI-GÜNBOYU

YouTube kanalı Vole olmak üzere birçok kanalda programlar yapan spor yorumcusu Serdar Ali Çeliker, sosyal medyada tartışma konusu haline geldi.

Çeliker, Fenerbahçe'nin ligde Gaziantep'i 2-1 mağlup ilk hafta maçından sonra yeni transfer Szymanski hakkında çarpıcı bir yorumda bulunmuştu.

Ünlü spor yorumcusu Polonyalı genç 10 numara için, "Bu arkadaşımız burada oynar(ön libero pozisyonu), geriden oyun kurar. Fenerbahçe her ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu düşünerek 9.76 milyon euro versen de skorer bir oyuncu değil."

Szymanski, dün takımının Samsunspor’u 2-0 yendiği maçta 90+8’de attığı gol ile birlikte Fenerbahçe formasıyla çıktığı 6 resmi maçta 3 golünü atmış oldu. Oyuncunun 3’de asisti var.

Sosyal medyada tartışma ve alay konusu haline gelen Çeliker, Vole’deki programda konuya açıklık getirdi.

Çeliker, şu açıklamayı yaptı:

"Szymanski skorer değil dedim. Peki bunu neye göre söyledim? Şimdi dinlemediğin için, 140 karakterle düşündüğün için... Dedim ki hayatında 1 kere 10 gol atmış. O da son sezon. Yani verisi yok adamın elimizde. Bugün Süper Lig'de 11 gol atsın, ben de alkışlayayım. Ama Talisca'nın 10'dan fazla gol attığını biliyor muyuz Süper Lig'de? Biliyoruz. Szymanski kalsın Fred'in yanında, önlerine de Talisca'yı da alırsan kötü mü olur? Ama ben sizin vasatlığınızla daha nereye kadar uğraşayım! Mevzu üzüm yemekse, ben kendimi anlattım. Yok bağcı dövmekse, beni öyle kolay dövemezsiniz, onu da size söyleyeyim."

Serdar Ali Çeliker, kendisi için yapılan eleştiriler içinse şunları aktardı:

“Ben bilmiyor muyum bana yapılan linci, saldırıyı kimin organize ettiğini? Sizin yürüdüğünüz yollarda izimiz var bizim.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar