Sus pozuyla hafızalara kazınmıştı! Eski model Dilek Tunca'nın son hali ortaya çıktı

Sus pozuyla hafızalara kazınmıştı! Eski model Dilek Tunca'nın son hali ortaya çıktı
Bir dönem hastanelerin ve sağlık merkezlerinin sembolü haline gelen ‘sus’ işareti yapan hemşire, eski model Dilek Tunca’nın son hali görenleri şaşırttı.

Eski model Dilek Tunca, yıllar içerisindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Sus yaptığı fotoğrafıyla akıllarda yer edinen Dilek Tunca, sus pozunun hikayesini ilk kez anlattı.

Hastane ve sağlık merkezlerinin koridorlarında herkesin gördüğü ‘Sus’ işareti yapan hemşire pozuyla adından söz ettiren Dilek Tunca, tüm sağlık merkezlerini susturuyordu.

sus-isareti-yapan-hemsirenin-son-hali-ortaya-cikti-eski-model-dilek-tunca-1700378417-3878.webp

Şimdilerde İzmir’de ikamet eden Dilek Tunca’nın son halini görenler o ikonik pozun sahibi olduğunu bilmiyor.

cgqmj-1700378464-6725.webp

SUS POZUNUN HİKAYESİNİ İLK KEZ ANLATTI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaklaşık 2 yıldır ikamet eden Dilek Tunca, meşhur sus pozunun hikayesini anlattı. Tunca, 1976 yılında yurt dışından seyahatten döndüğünde çekildiği fotoğrafın ajanstan aranması üzerine proje için görüşmeye gittiğini belirtti. Daha sonrasında bir ilaç firmasının sağlık merkezleri için "sus işareti" kataloğu deneme çekimlerine katıldığını belirten Tunca, kendisiyle birlikte başka adayların da aynı şekilde pozlarının alındığını söyledi.

Diğer adayların arasından kendisinin seçilmesi üzerine bir hastane başhemşiresinden alınan ödünç üniformayla çekimleri gerçekleştirdiklerini ifade etti; "Fotoğrafım senelerdir hastanelerde. Son zamanlarda kep kalktığı için şu an azaldı ama fotoğrafın bu kadar ses getireceğini, bu kadar sevileceğini hiç tahmin etmemiştim" ifadelerini kullandı.

cw5za-1700378441-5755.webp

jjwf6-1700378478-8208.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar